SvitavyDnes.cz
SvitavyDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Tim Firth / HOLKY Z KALENDÁŘE

Kdy:
Pondělí 19.05.2014 od 19:00 hod
Kde:
Fabrika, Svitavy
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Laskavá i dojemná komedie vycházející ze skutečné události, která pojednává o obyčejných ženách, z nichž se na čas staly celebrity - navíc překonaly smrt, nevěru, získaly zpátky důstojnost, radost ze života a utužily přátelství!
V poklidném anglickém městečku v Yorkshiru se scházejí ženy středního věku v Ženském spolku. Vyměňují si recepty, vzdělávají se, pletou a zavařují ? a nudí se. Jednoho dne se šest z nich rozhodne nafotit do každoročního kalendáře namísto pohledů na místní kostely své akty. Ne, že by se nestyděly, ale nechají se přesvědčit manželem jedné z nich, že právě tento věk je u žen nejkrásnější, že kvetou jako slunečnice a dávají ze sebe to nejlepší.

Z prodeje kalendářů chtějí koupit sedačku na onkologické oddělení. A pro dobrou věc jsou kamarádky rozhodnuté udělat cokoliv. Ve městečku vznikne skandál, ale o kalendář je enormní zájem a jeho prodejem získá spolek značný obnos. A co naše modelky?
Nejenže měly odvahu se svléknout, získaly mnohem víc. Vzaly život do svých rukou. Dokonce se z nich na čas staly celebrity. Překonaly smrt, opuštění, nevěru, získaly zpátky důstojnost a radost ze života, přehodnotily vztahy a utužily přátelství. To je víc než dost za pár aktů a trochu studu, ne?
Vstupné: 300,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



36,453008651733