SvitavyDnes.cz
SvitavyDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Vlasta Švejdová: Vernisáž obrazů a ilustrací - Polička

Kdy:
Neděle 19.07.2020 od 14:00 hod
Kde:
Muzeum, výstavní sál Městské galerie , Polička
Pořadatel:
Sdílet:

Výstava výtvarnice, která svým laskavým přístupem k tvorbě a světu oslovuje již několik generací dětí i dospělých, je sice v plném proudu, ale byla by škoda nechat si ujít její slavnostní zahájení za doprovodu autorky - Vlasty Švejdové.
Velice nás i autorku mrzelo, že tak povedená a hravá instalace výstavy Hravý svět Vlasty Švejdové by se kvůli pochopitelným nařízením vlády spojených s pandemií viru COVID-19, vůbec neměla konat. A proto jsme se rozhodli, že autorku oslovíme a najdeme možnost, jak tuto myšlenku, uskutečnit. A povedlo se!
Plánujeme autorské čtení, výtvarnou dílnu pro děti i pohoštění, uvádí kurátorka akce Mgr. art Ludmila Pillmayerová.
Děti, si budou moci vyrobit záložku do knížky, ilustrovanou třeba právě Vlastou Švejdovou, a nechat si ji na místě podepsat. Záložku si budou moci ozdobit barevnými razítky a vlastními malůvkami. Malé slečny si jistě rády navléknou netradiční náhrdelník, vyrobený z kartonu různých velikostí a tvarů. A nakonec chlapci i děvčata si na svém zápěstí odnesou veselého kroutícího se hada, který bude milou vzpomínkou na ono nedělní odpoledne, dodává.
Interaktivní výstavu můžete navštívit do 30. 8. 2020. Výstava bude pro veřejnost otevřena: út - so: 12.30 - 16.00 hodin.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



132,31492042542