SvitavyDnes.cz
SvitavyDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

ERICH von DÄNIKEN: Tajemný Egypt

Kdy:
Sobota 17.05.2014 od 16:00 hod
Kde:
Congress Centre AFI Palace, Pardubice
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Unikátní vystoupení slavného spisovatele, multimediální projekce, autogramiáda.
Erich von Däniken, slavný švýcarský spisovatel a badatel, už 40 let provokuje svou teorií, že vývoj lidstva mohl být v dávné minulosti ovlivněn návštěvníky z vesmíru. Jeho první kniha Vzpomínky na budoucnost se stala bestsellerem. Dodnes vydal tři desítky knih, které byly přeloženy do 32 jazyků a prodány v nákladu přes 60 milionů výtisků. Inspiroval mnohé filmy a televizní seriály.
V rámci svého slovensko-českého turné vystoupí v 5 městech s přednáškou "Tajemný Egypt a jiné záhady starověku". Egypt skrývá mnoho tajemství a záhad, pro něž současná věda nemá vysvětlení. Däniken nabídne jiný pohled na známé archeologické lokality, prozkoumáme tajné šachty v pyramidách, navštívíme místa, která by vlastně vůbec neměla existovat. Seznámí nás s nejnovějšími objevy v Cheopsově pyramidě, k nimž má přístup jen málo badatelů. A uvidíme i další záhady naší dávné minulosti.
Vystoupení charismatického spisovatele je fascinující zážitek, při kterém se návštěvníkům doslova tají dech. Poutavým vyprávěním a jedinečnou projekcí budeme vtaženi do světa starého tisíce let. A budeme žasnout, co všechno Egypťané znali a vytvořili a co se tenkrát možná přihodilo.
Přednáška trvá dvě hodiny a je tlumočená z němčiny do češtiny. Na závěr se uskuteční autogramiáda.

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,838958740234